Pvc дограма

PVC Дограма

 

 

 PVC профилът на дадена дограма се характеризира с ниско ниво на топлопроводимост. С негова помощ се задържа температурата в помещението и се предотвратява кондензът. Материалът е гъвкав и мек. Това спомага за лесния монтаж. В повечето случаи  PVC дограмата се предпочита за външните стени. 

 

 

За ALUPLAST

 

 За да направим избора на своите клиенти голям, ние предлагаме и немския 5 и 6 камерен профил  ALUPLAST. Това е името на заемащата трето място сред водещите компании за производство на PVC профили в Германия. Технически и оптични качества са доказани с годините. Дълбочината на 5 камерния профил достига до 70 мм. Остъкляването е с дебелина до 44 мм. Установеният коефициент на топлопреминаване при 6 камерния профил    е в рамките на 1.2 и 1.4 W / (m2.K). Уплатненията на профила са двойнофалцови и имат конструктивна ширина 70 мм. Шумоизолацията е в рамките на 40 до 50 db. Достатъчно ниският коефициент на термично разширяване е едно от големите предимства на АLUPLAST. Като изолационен материал пластмасите имат доста добри характеристики, включващи и невъзможност за образуване на конденз. Затова и PVC профилите на ALUPLAST създават такъв уют вкъщи.

 

Профили                                       За Aluplast

 

  • История
  • Мисия
  • Виждания
  • Социална политика

 

 

За KMG

 

 За да предостави още пo–висококачествена  PVC дограма  Masplastik започна да работи с известните KMG профили. До този момент  използвахме профилите Viva Plast. KMG профили се предлагат като 4, така и 6 камерни. Ако тези параметри не ви говорят нищо, то достатъчно е да знаете, че броят на камерите повишава качеството. Тези профили са изключително издръжливи на удар от 3 кг при 23° С. Дори 4 камерният профил показва отлични резултати при лабораторни тестове. Той е устойчив на влага, прах и всякакви атмосферни влияния. С негова помощ, вие ще намалите загубата на топлина и енергия с около 37%. Деформацията и задържането на вода са непознати понятия за този вид профил. Гарантира се защита от корозия и образуване на петна. Отводнителните отвори и двойният уплътнител спомагат за повишаване нивото на шумоизолация. UV-лъчите са фактор, който не засяга по никакъв начин тоз профил. А както е известно на всички нас, този вид лъчи се явява сериозна заплаха за здравето ни. 

 

Повече информация за Pvc дограма

                                       За KMG

 

  • Prestige
  • Prelude
  • Партньори
  • История

 

 

 

Masplastik се стреми винаги да предлага най–качествената и дълготрайна дограма на своите клиенти. Профилите, които произвеждаме се отличават с високо ниво на устойчивост при дъжд, корозия, влага, прах и  UV-лъчи.

 

Посетете нашия отдел за душ кабини и композитни панели, създадени специално, за да може да сте информирани.

 
Изпратете запитване

Име

Вашият Email (задължително)

 

Вашето съобщение

 
Google+