dograma

Алуминиева дограма

 

Ако дървените прозорци вкъщи вече не отговарят на Вашите изисквания за добра топло и шумоизолация, значи е време да помислите за тяхната смяна.

 Ще направите добър избор, спирайки се на алуминиевия материал, тъй като той е подходящ за изработка на вхoдни врaти, прoзoрци, вътрeшни прeградни стени, витрини с голяма oстъкляeмa плoщ. Алуминиевите профили са с прекъснат термомост и такива без прекъснат термомост.  Алуминият кaтo мaтeриaл има изключително добра тoплoпроводимост и заради това при външно oстъклявaнe профилът с прекъснат термомост е по-често използван. При този тип профили чрез полиамид и политермид са разделени вътрешната от външната част – така се постига по-добра топлоизолация. По-разумно е алуминиевата дограма да се използва при остъкляване на жилищни и aдминистрaтивни сгрaди, както и при търговски обекти. Профилите без прекъснат термостат влизат в употреба при изграждането на вътрешни конструкции и прeгрaдни стeни.

За изработка на входни или вътрешни врати алуминият е по-изгоден вариант от финансова гледна точка, тъй като качественият обков не е толкова скъп. Ако дограмата ще бъде изложена на големи температурни амплитуди – каквито съществуват в България – от +40 градуса през лятото до -25 през зимата, тогава задължително е тя да е изработена от алуминий.

 

 

  Фирма Altest стартира за пръв път през 1992 година, а основната й дейност е търговията с алуминиеви и PVC дограми. През 1993 година, фирмата се насочва към собствено производство.

През 2010 година фирмата се отправя към ново начинание – производството на алуминиеви системи за врати и прозорци, с названието “ALTEST”, успоредно с това, фирмата изгради и инсталация за тяхното боядисване и съоръжения за боядисване на алуминиеви профили в цвят дърво.

Всичко това осигурява на клиентите на „Алтест” пълно и качествено обслужване, разумни срокове за изработка и доставка, а да не забравяме и конкурентни цени. Мотото на фирмата е постоянно развитие и усъвършенстване, високо и качествено обслужване на клиентите.

 

Системи:

 

 

 

 Продуктите  на компания Алумил са приложими за всякакви архитектурни решения – врати, прозорци, фасади. Тези алуминиеви системи са разпознаваеми заради съвършената им конструкция, издръжливост, функционалност и естетичен вид. Прозоречните профили от Алумил  са избор „до живот“. Не изискват особена поддръжка и високи разходи. В случай на подмяна, рамките помагат и за опазването на околната среда, тъй като са 100% рециклируеми.

 

Профили                                   За Alumil

                                                                       

 • М 300                                      
 • М 9 800
 • М 11 000
 • М 19 800

 

 

ЕТЕМ е водеща компания в разработването на архитектурни системи и решения в хармония с околната среда. На пазара се появява още в далечната 1971 г. Част е от най-големия металопреработващ холдинг на Балканите. Мисията на ЕТЕМ е да произвежда и проектира системи и алуминиеви продукти, които да отговарят на техническите и естетическите изисквания.

 

Системи:                                   За Etem

 

 • Е 24
 • Е 40
 • Е 45
 • Е 52
 • История
 • Продукти
 • Производство
 • Изложения

 

 

                                                                                                                                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Разгледайте предлаганата от нас услуга за прахово боядисване.

 
Изпратете запитване

Име

Вашият Email (задължително)

 

Вашето съобщение

 
Google+